Tidig morgon.

Idag steg jag upp klockan 06.15 trots att jag börjar jobba 09.30. Detta för att hinna gå en längre prommis  med kräket :) Jag måste ge mig själv en klapp på axeln, klockan är nu 07.23 och jag har varit ute och gått i 45 minuter. Det vore underbart om man kunde vara så ambitiös varje dag, men tyvärr så tror jag kudden vinner den kampen :) Det var dock en härlig prommis, lagomt varmt och LJUST ute! jag blir så glad då mörkret försvinner. Ljuset tar med sig nya krafter.

Imorgon eftermiddag hoppas jag T döljer med på en liten skogsvistelse så de små liven får springa av sig.

Tack och hej

Vad ska man göra?

Chappe är världens bästa, men idag har han inte varit värd många kronor! Han har en tendens att springa iväg då jag är hos mina föräldrar i Rosvik. Idag då jag, yrvaken, runt halv åtta på morgonen skulle gå ut och rasta de små kräken fick han för sig att sticka. Oftast brukar han bara springa ner till grannen men nu sprang han åt andra hållet. Jag misstänker att han har varit Oppa Bergåsa för att se om dexter var hemma. Spåren efter honom visade på detta. Jag tänker gå dit senare dock och störa J och M i arbetet, eller så kan jag kidnappa deras hudar och gå en prommis med dem.

Idag ska jag på födelsedagskalas, ett lite annorlunda kalas. Det bjuds inte på tårta utan på sushi! Mycket trevligt eftersom jag inte är så mycket för tårta men älskar sushi!Mums!

Grattis på din födelsedag B !

Tack och hej


Vilken dag!!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är en riktig otursdag :)

06.00 ringde klockan och ovanligt pigg steg jag upp, ej anande om vad som komma skall :) JAg åkte till jobbet. Väl framme skulle jag låsa bilen men se det gick inte. Mitt superduper vrålåk, en golf, årsmodell 94, med estetisk utvalda rostfläckar ville inte samma sak som jag. Den hade stått inne i värmen hela natten så inget var fruset. Det som hade hänt var, enligt mina elever och kollegor vid fordonsprogrammet, att det hade blivit någon typ av kortslutning i mitt larm. Bilen gick inte att låsa, men öppnade jag dörren så gick larmet trots att den var olåst..... Detta är provisoriskt fixat och larmet ska åtgärdas.

Jag har dock haft en bra dag på jobbet, då jag kom hem runt 16.30 kände jag mig pigg och planerade att röja i läggan, gå en långprommis med hunden och göra lite andra saker som jag inte hunnit under veckan. Jag skulle bara gå ut med chappe en kortpromenad först innan jag började. Jag låste mig själv ute!!!! Snälla J skjutsade mig till Rosvik där jag kunde hämta min extranyckel, väl hemma var klockan för mycket för att jag skulle orka göra någonting vettigt överhuvudtaget....

To do list: Lämna en extranyckel till någon som bor i stan!!!

Tack och hej


Jag måste, jag måste, jag måste...

..... åka till Horsham snart. Jag har under de senaste dagarna, som varit hektiska, börjat längta till England. De flesta av er vet att jag bodde där under några år. Det är snart tio år sedan jag flyttade hem och jag har inte varit där på nio år, fy och skam!! Eftersom att jag längtar och drömmer så mycket har jag sökt reda på lite bilder som jag tänkte dela med mig!Vi börjar såklart med en liten pubrunda. De första två bilderna är på samma pub, The Green Dragon. Vårt stammishak där vi både höll till på kvällarna och på dagarna. På kvällarna var det Party, party och dagtid var det  tea-time på schemat. The Green dragon är även anledningen till att jag alltid säger fel namn till en viss restaurang i stan. Jag blandar fortfarande ihop namnen efter tio år , så restaurangen heter för mig The green-golden -eller-nått-dragon. De två bilderna till höger är två pubar som jag jobbade på. Den första vita byggnaden är Ye olde kings head hotel, där jobbade jag i ett år, främst i fiket men även i restaurangen och i baren. Denna pub var mer mina föräldrars stammishak än mitt, men den gjorde så jag hade råd att hålla till på de andra pubarna :) Den sista bilden är The Lynds cross där jobbade jag och diskade under sista året på gymnasiet, där kan man köpa världens godaste räkbaguette som självklart serveras med salt och vinäger chips. Mums!

Horsham, staden som vi bodde i är ungefär som Piteå stor och ligger cirka en 45 minuters restid från centrala London. Den har i jämförelse med Piteås fyra pubar, tjugoåtta stycken, det ni! och det bästa av allt nära till supershopping i Brighton och London. Hur som helst så är inte denna stad känd för så mycket, förutom att lilla jag och Eric Clapton har bott där förstås,  men de har även världens fulaste fontän, den ska likna ett ägg som åker upp och ner och ur detta rinner det en massa vatten.....Home sweet home, 57 Curzon Avenue, Horsham, West SussexDet lilla fönstret ovanför ytterdörren var mitt rum.

Jag måste dit under 2009, någon som vill följa med?

Tack och hej.


Konsten att uppdatera. Del 2

Idag hade jag planerat att uppdatera min blogg med diverse roliga saker. Lite gammla kort som jag har fixat från parenteserna och lite annat smått och gott, men icke!! Blogg.se ville inte samma sak som jag, så tyvärr mina vänner så blir det inte bättre än detta.

Imorgon lovar jag på skärpning :)

Tack och hej.

Äntligen...

Melodifestivalen är igång. Jag är ett stort fan av denna tillställning så därför har kvällen varit en mycket bra kväll. Jag åkte ut till en vän utanför stan och åt mumsig fetaost-sallad, drack T och såg tävlingen. Jag ansåg till en början att rätt låtar gick till final men allt eftersom jag fick höra låten fler gånger tycker jag, till skillnad från min kära vän T, att Ugglas var bra. Cool låt till en Cool brud helt enkelt! Go Ugglas, så nu håller jag alla tummar och tår att hon går till final och rör om lite i grytan....

Tror jag ska starta grupp på facebook som ska heta Pitebor för ugglor, någon som vill vara med i denna kampanj....

Tack och hej

Here are the results of the SKK jury!!

Resultatet lyder:

HD grad B (normala höfter)
Artros UA (0) vilket innebär att han inte har några pålagringar.Kanske inte en Tolva men en Tia och det är alldeles utmärkt.

Tack och hej

Ps: T knäckte mysteriet med duken och västen, och T & B är inlägget ok nu!! :)


RSS 2.0