Konsten att göra en J :)

Min kära vän och bloggkompis J är superduktig på att lägga upp bilder på saker hon inhandlar, vilket är kul att läsa plus att man får en massa rolig inspiration av det! Idag tänkte jag göra detsamma.

Jag har idag gjort en heldag på stan med B, Vi fikade, köpte sprit, garn och ett par nya SKOR!!!!!!!!! :)  Min bror gifter sig till sommaren och jag har idag hittat ett par skor till bröllopet, NICE!!!!  För övrigt så hatar jag att köpa skor eftersom att mina fötter är alldeles för  stora, jag undrar vad jag gjort för illa i mina tidigare liv för att få dras med dessa klumpedunsar till fötter. Men idag hittade jag den, superskorna! Stilrena och sköna och de passade till mina dasslock till fötter :)Snygga!! Stilrena till ett bröllop. Nu återstår bara att se om jag kan gå i dem, men men vad gör man inte för sin bror och blivande svägerska.

Tack och hej, nu ska jag övningsgå!!

Kolla in J!

J har en en tävling på sin blogg där hon lottar ut världens coolaste Tesil, I love it !, I must have it!

Tävla ni oxå vet jag,  fast kanske inte för jag vill ju vinna!

Jag egoistisk- nej inte då!!

Två inlägg på en dag!!

Are you impressed?, I am impressed!

Det var ett tag sedan jag har uppdaterat min blogg, och vad är egentligen ett inlägg utan lite huderier, TOMT!! Jag tänkte att världens sötaste Morre skulle få göra debut på Fias Funderingar.  Morre är en gammal, supersnygg engelsk setter. Han tycker inte om Chappe utan envisas med att bita honom varje gång de ses, men jag tror de snart är vänner :)

Han är hur som helst världens coolaste setter (efter Cato såklart)Visst är han söt!!

Tack och hej!

Bok Tok!!

Jag är en liten slukare, inte bara av snarra och choklad, utan även av litteratur. I love it!  Det senaste året har jag inte haft så mycket tid till att läsa men så blev jag erbjuden att vara med i en bokcirkel och själklart tog jag chansen att vara med i detta. Vi är åtta boktokar som träffas var sjätte vecka och diskuterar en bok vi läst. Det är så kul, jag rekomenderar alla detta. Jag anser att jag har inte läst en bok ordentligt innan jag har fått diskutera och analyserat den med andra. Vi analyserar dock inte så mycket, men roligt har vi! Mycket gott fika och skratt och däremellan hinns det med lite litteratursnack!

Igår hade vi en träff. Vi var hos en kvinna som heter Monika som bjöd på kaffe, te och chokladbollar. Chokladbollarna var en succe!!! Till igår skulle vi läst en bok som heter Att tro på Mr Pip, en ganska kort bok men oj så tungläst. Den var 200 sidor varav de 150 första var en bland det tråkigaste jag någonsin läst! men de 50 sista var ganska bra så det artar sig. Jag lägger ut en bild på boken så ni vet vad ni ska inhandla om ni, under någon period, får sömnproblem :)I slutet av varje träff beslutar vi även vad vi ska läsa till näst gång. Denna gång bestämde vi att det blir

Och fjättra Lilith i kedjor, Det är en deckare/thriller. Jag har höga förhoppningar, denna bok tror jag på. Den är beställd och jag längtar tills den dimper ner i brevlådan.

Vi ska skapa en blogg för vår bokklubb där vi ska skriva om de böcker vi läser, spännande va! Vänta ni bara så ska ni få ordentligt med boktips. Jag funderar förresten på att ta mig igenom hela Raja-serien, hmm ingen högklassig litteratur precis men det skulle varit roligt att ha läst alla 40 böckerna.

Read on!
Fia


I brist på annat!!

Utmaningens regler!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Skål!
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Sven
5. Yrke: Simlärare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Sandal
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Sofia !! Stockholm då om jag inte fick skriva mitt eget namn :) Då jag var liten Då skulle jag flytta till     Sofia, köra en FIAT och ha en hund som hette Fia, så så vet ni!
11. En orsak att vara sen: Starr
12. Något man skriker: Stanna
13. Film: Sex and the city
14. Något man dricker: SPRIT!!
15. Band: Svenne Rubins
16. Djur: Storpudel
17. Gatunamn: Spelmansvägen
18. Bil: SAAB
19. Sång: Snälla Snälla
20. Känd person: Sarah Dawn Finer

JAg kom på många lite mer oppassande alternativ, bland annat på fråga 11 men jag tänkte att man vet aldrig om någon yngling surfar in här, därför blev svaret Starr istället :)

Sju år av olycka!

Jag har gjort det, igår gjorde jag det, jag krossade en spegel. Sju år av olycka sägs det att det väntar mig. Vette tusan! Jag tror jag vänder på det. Jag har ju nu garanterat minst sju år till på mig att finna den totala lyckan, alldeles garanterat tack vare att jag krossade den där lilla badrumsspegeln. COOLT! Jag utmanar härmed alla att krossa en spegel för vem vet, det kanske är en krossad spegel som står mellan drömvinsten på lotto och dig, fast jag har första tjing på drömvinsten.

BildbevisJag råkade även ta en COOL bild på elden då Jag och T var ute och grillade förra veckan.

BildbevisTack och hej.

Pitholm & Friends

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, detta beror på att senaste tiden har mest bestått av jobb, jobb och jobb. Det har dock hunnits med två prommisar på Pitholm där både hund och matte fått motion. Det har varit så underbart vårväder, jag mår så bra av våren. Det är min favorit årstid!! Idag, på min första lediga dag på nio, har jag och S varit ute på en morgonprommis ute på fårösundet. Det är så coolt att bo mitt i stan men ändå bara ha fem minuters promenad ut till landet, kan det bli bättre?

Självklart måste jag uppdatera med lite bilder på de små kräken :) Chappe och kompisarna Cato och Viggen. Viggen gör debut på FiasFunderingar. Han är en Vit storpudel med attityd :) En cool kille som som spelar tuff ibland men är jättesnäll och dessutom en riktig spårmaskin. Bilderna är från då jag och K var ute på en promenad i torsdags.SnyggFull fart i djupsnön

Chappe och Cato har också fått möjlighet att busa av sig en sväng, och vad är ett inlägg utan lite catoboy?De har inte alltid koll på högerregeln de små grabbarna. Bilden till höger visar en av många krockar.

Nu ska jag packa ihop en matsäck för det blir en dag i skogen, Jag, K med familj och grabbarna grus ska och grilla lunch ute i det fria.

RSS 2.0