Det lönar sig....

... trots allt att ha en hund som kan spåra, trots att det inte gick så bra i söndags.

Jag blir nämligen bjuden på 7-rätters avsmakningsmeny inkl. vinmeny på bryggargatan imorgon av min vän U eftersom jag har hjälp honom med mycket spårning. Så den röda rosetten kan dra åt fanders för JAG SKA PÅ 7-RÄTTERS MIDDAG MED EN HIMLA MASSA GOTT VIN!!!!  :)

Här är morgondagens meny:

7 rätters avsmakningsmeny på Bryggargatan

1. Grön sparrissallad med grönsakscrudetéer och sparrisemulsion


2. Rökt abborre med mandelpotatisterrinne och tomatchutney


3. Saltfisk- och rödingkombination med citrushollandaise och gröna ärtor


4. Kycklingrulle med majskompott, vårprimörer och majs- och dragonsås.


5. Lammkombination, serveras med sötpotatis och rosmarinsås.


6. Skandinavisk osttallrik med Bryggargatans tillbehör.


7. Rabarber- och skyrdressing.


Inkl. VinmenyInte illa pinkat :)

Din röst räknas!!!

.... men endast om du går och röstar!!!  Så gå och rösta!!!

Min kära vän
T uttryckte vikten av DIN röst på ett bra sätt på sin blogg därför tänker jag citera henne.

Jag tänker inte säga vad jag tycker ni ska rösta på men kasta inte bort er röst, det är vad jag vill säga. Tänk på att EU påverkar oss mycket, det är därifrån vi har fått 11 timmars nattvila regeln. Raka gurkor. Max en månads hållbarhet på ägg. Plus andra mindre betydelsfulla saker ;0)
   Vad jag vill ha sagt är att vare sig vi vill eller ej så är vi med i EU och det påverkar oss mycket vare sig vi vill det eller ej. Välj någon (person eller parti) som du tror kan föra fram dina åsikter. För om inte du gör det så gör någon annan det åt dig. Fast kanske inte så bra.

Klok är hon den där T, eller hur?

Tack och hej


Imorgon smäller det!!!

Yes imorgon är det dags....

Öppenklass i viltspår, jag är så nervös att jag tror att jag spricker på grund av det magsår som har visat sig under dagen.
Jaja det är inget att göra förutom sitt bästa, om det går bra kommer jag säkert vara snabb att uppdatera bloggen om inte så har det nog gått åt fanders.....

Håll ALLA tummar för Chappeboy!!

/Fia

Utstyrsel fixad.

Yeees, jag har hittat ett par skor till Brors bröllop i sommar. Supersköna! och fina med en klack. Jag hatar att köpa skor eftersom jag har gigantiska fötter därför känns det som jag har vunnit en miljon nu då jag hittat ett par snygga klackeskor som dessutom är sköna!

Så här ser de ut


Det var lite party här igår och då fick jag av min kära vän B aka virkerskan en väldigt unik present. Detta hantverk måste självklart visas för världen.RSS 2.0